Fundraising

Danish-showbeagles.dk                              Ahlen-showbeagles.dk

________________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________

Fund Raising


Der blev omsat for rigtig mange penge i løbet af ugen.

Ud over 5-6 stande hvor der blev solgt T-shirts, håndklæder, smykker, kort, borde, lamper osv. osv. - alt sammen med beagler på, så blev der afholdt 5 lotterier (raffles) og 3 auktioner.


Først havde New Yorker-klubben sit raffle og auktion, så tog den nationale klub over med raffle og auktion, og ind imellem afholdt Rescue-afdelingen, som formidler nye hjem til beagler i nød, sin store auktion. Ved gallamiddagen var det så Florida Rescue, som havde lotteri, hvor halvdelen af indtægten gik til én præmie, og aftenen sluttede med et kæmpe lotteri på adgangsbilletten.


De fleste af lotterierne blev afholdt på en særlig måde, hvor man køber et antal lodder, som kan deles i to. På et bord er alle gevinsterne udstillet, og for hver gevinst hænger en papirspose, som man kan lægge sin ene halvdel af lodsedlen i. Man deltager derfor kun i lodtrækningen om de ting, man helst vil have. Og man kan lægge lige så mange lodsedler i en pose, som man har lyst til. 


Derudover holdes "silent auktion" over der mest interessante effekter. Dvs. at der for hver ting ligger en seddel, hvor man kan skrive sit bud på, og den der har højeste bud, når auktionen slutter, køber tingen.


På Rescue-auktionen, som fandt sted efter en fælles middag med ca. 150 mennesker, var der både en rigtig auktion og en "silent auktion", for at det ikke skulle tage for lang tid. Nogle effekter gik for op til 600 USD, og alene den aften blev omsat for 8.200 USD.


Til den nationale "silent auktion" kom hver region med en kæmpe kurv, som indeholdt alt muligt, både beagleting og regionale specialiteter. Og derudover er var nogle internationale kurve, som indeholdt forskellige effekter sponsoreret af beagleklubber og -medlemmer fra hele verden.


Det var ikke småpenge der blev budt. Mit gæt er, at der blev omsat omkring 20.000 USD på den uge, - og vi var måske i alt 300 mennesker.